dimarts, 10 de juny del 2008

Judici per pintades a Alzira a militants de Maulets

L'organització antirepressiva Alerta Solidària informa del judici que demà dimarts afrontaran quatre militants de Maulets de Castelló de la Ribera (Ribera Alta) per unes suposades pintades. El judici tindrà lloc a la capital de la comarca, Alzira, a partir de les deu del matí.

Alerta Solidària denuncia les irregularitats que s'amaguen rere aquest judici, ja que s'acusa als joves sense cap mena de proves i per uns fets diferents -unes pintades, "de continguts i moments inconnexos" segons apunten- respecte els que se'ls acusà en primera instància. L'acusació es remunta al 25 d'abril de l'any passat, i prové de la policia local de Castelló de la Ribera.
L'organització antirepressiva destaca la intencionalitat política que s'amaga rere aquests judicis, "on la policia i la justicia busquen “encolomar” tot tipus d’accions, desperfectes o pintades a persones que militen políticament als seus pobles i ciutats." Finalment, Alerta Solidària acusa als aparells policials i judicials de "manipular i aixafar la veritat en funció dels seus interessos".

1 comentari:

Trencant les cadenes ha dit...

La veritat és, que per per desgràcia, això ja és comú. No normal, però sí comú. Tracten d'intentar frenar les intencions revolucionaries de Maulets, encautant-los coses que no han fet, o donant més importancia del compte a coses que han fet. Tots sabem que i qui està rere de tot això. L'estat que ens oprimeix no ens alliverarà així com així. Felicitats pel blog, mi pasare més sovint. Salut.