dimecres, 4 de juny del 2008

Incendien un camió-grua que treballava a la MAT a Folgueroles



Un camió-grua de l'empresa Güell, de Vic (a la foto) ha resultat quasi totalment destruït a conseqüència d'un incendi -probablement provocat- poc abans de les 20 h d'aquest dimarts, dia 3, al peu d'una torre en construcció de la línia MAT entre Folgueroles i Vilanova de Sau.
L'empresa propietària, segons sembla, ja havia rebut amenaces en aquest sentit, però no havia pogut retirar el vehicle degut al mal estat del camí per les pluges caigudes a la tarda.
Segoins informacions recollides per Nació Digital en el lloc dels fets, el vehicle afectat estaria valorat en uns 600.000 euros.
Es dóna la circumstància que els materials de construcció de la MAT en aquesta zona boscosa estan controlats durant les nits per uns vigilants de seguretat que entren en servei a les 20 h. i l'incendi s'ha declarat en l'interval entre l'hora que han abandonat el lloc els treballadors i l'arribada dels guardes de seguretat.
Poc després de l'incendi, han anat al lloc agents de Mossos d'Esquadra i, com a mínim, dos vehicles de Bombers de la Generalitat, que a les 21:30 h encara estaven treballant a la zona. No es descarta cap hipòtesi sobre les causes, que la policia científica està investigant (Fotos: Nació Digital.cat)