dimecres, 5 de març del 2008

La CUP de Sant Joan de les Abadesses fa una crida a no votar, votar blanc o nul i aposta pel Dret a Decidir.

L'Assemblea de la CUP de Sant Joan de les Abadesses fa una crida a no legitimar les eleccions del proper 9 de març, i a mostrar el rebuig a l'actual classe política catalana, alhora que aposta per tal que els santjoanins i les santjoanines facin un acte de sobirania nacional i radicalitat democràtica, exigint el Dret de Decidir.
Cridem a no votar els que manifesten que volen representar-nos però que realment només enforteixen i consoliden l'ocupació espanyola, perpetuen l'espoli fiscal, destrueixen el territori, la nostra llengua i la nostra cultura... i, en definitiva, neguen i limiten encara més els nostres drets polítics, socials i nacionals.Més aviat és que n'estem tips i tipes que ens prenguin el pèl. O hem de recordar què passa amb la gent que ha votat determinades opcions polítiques i després ha vist o veurà què passa amb el Túnel de Bracons(Garrotxa) , amb la MAT (Alt Empordà i Catalunya Nord), l'Estatut del Principat o tantes altres coses ?

Les Candidatures d'Unitat Popular, espais polítics municipals que defensen la radicalitat democràtica i el respecte profund per les llibertats fonamentals del sistema democràtic, mostren la seva enèrgica condemna als fets que venen succeint al País Basc en matèria de vulneració dels principis bàsics de l'estat de dret.
La llei orgànica 6/2002 aprovada el 27 de juny del 2002 i més coneguda com a Llei de Partits, suposa que desenes de milers de persones vegin absolutament limitat el seu dret a la participació política més elemental i que, al mateix temps, el País Basc no pugui comptar amb la representació de càrrecs electes de l'ampli espectre de l'esquerra independentista.

Amb tot, el 9 de març la CUP no es quedarà a casa. La Candidatura d'Unitat Popular de Sant Joan s'implicarà i cridarà a donar suport a la consulta popular que s'impulsa des de la Plataforma pel Dret deDecidir que amb el lema "decideixo decidir" realitzarà una recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març de 2008 a favor de la convocatòria de Referèndums des de Catalunya. Aquesta recollida serà present a Sant Joan gràcies a la implicació de diverses persones de la població.