dimecres, 26 de setembre del 2007

Seguim, seguirem!


Un altre acusat de cremar imatges de la monarquia espanyola compareixerà divendres a l’Audiència Nacional
La policia identifica Enric Estern com a presumpte acompanyant de Jaume Roura en la crema del retrat dels Borbons · Ja hi ha més de 300 autoinculpats per injúries a la monarquia espanyola
El gironí Enric Estern haurà de comparèixer divendres al matí a l’Audiència Nacional espanyola, acusat de cremar imatges dels Borbons. La policia l’ha identificat com l’acompanyant de Jaume Roura en la crema del retrat dels monarques. D’altra banda, el col·lectiu Alerta Solidària ha informat que ja ha recollit tres-centes autoinculpacions per injúries a la monarquia espanyola, a més de quatre mil adhesions de suport a Jaume Roura.
Entres els autoinculpats, hi ha el filòsof Josep Maria Terricabras, el periodista Salvador Cot i l’escriptor David Castillo. Un fotògraf també haurà de comparèixer A més a més, el fotògraf de l'agència Clickart Jordi Ribot també haurà de comparèixer divendres a l'Audiència Nacional, com a testimoni. Per tot això, Alerta Solidària ha convocat per demà dijous a la plaça del Vi de Girona una concentració de rebuig al processament per injúries a la monarquia espanyola. Recordem que el jutge de l'Audiència Nacional espanyola, Santiago Pedraz, va decretar la setmana passada la llibertat sense fiança i sense mesures cautelars per a Jaume Roura, autor de la crema de retrats de la monarquia espanyola. Amb tot, la fiscalia li manté els càrrecs.