divendres, 30 de novembre del 2007

actes antimonarquics

Dissabte 1 de desembre, acte públic a Castelló d'Empúries
El proper dissabte 1 de desembre a les 19h el Grup de Suport als Encausats a l"Audiencia Nacional" de l'Alt Empordà i Alerta Solidària han organitzat un acte públic per la llibertat d'expressió i en solidaritat amb els antimonàrquics encausats a la Sala Gòtica de l'Ajuntament de Castelló d'Empuries (Alt Empordà).
L'acte comptarà amb la participació de Jordi Ribot, el fotògraf que va haver de dipositar, per requeriment judicial, les fotografies de les diverses concentracions antimonàrquiques que es van celebrar a Girona el setembre d'enguany, així com de l'advocat Sebastià Salellas.

Nous actes a Celrà
L'Assemblea de Joves de Celrà ha organitzat una jornada contra la constitució espanyola pel proper dimecres 5 de desembre, emmarcada en la campanya de denúncia del cas de la crema de fotos del borbó. La programació dels actes és la següent:
- Xerrada amb Benet Salellas (Advocat del cas), Lluís Sales (membred'Alerta solidària) i un encausat. A les 20h al local de l'AJC.
- Sopar solidari amb carn a la brasa, pa amb tomata, truites,amanides, vi, aigua i postres. A les 21.30h al pavelló. Preu: 8 eurus.
- Festa amb PD Kalete, PD Txus i PD convidat. A les 23.00h al local de l'AJC.
Els beneficis del sopar aniran íntegrament destinats a la campanya.