dijous, 22 de maig del 2008

Aigua d'arròs :: Espais controlats, societat dependent. | El bloc de l'Albert! :: Els estudiants d'UB-Raval votem massivament per la paralització de l

A les 22:30h d'aquesta nit ha sortit en llibertat amb càrrecs els 23 activistes que s'han encadenat a les obres del pla Caufec a Esplugues amb l’objectiu d’aturar les excavadores que estan destruïnt la muntanya de Sant Pere Màrtir (Collserola). Les 23 persones han estat citades aquest divendres al jutjat núm.3 d'Esplugues amb càrrecs de "desobediència", "desordres públics", "danys" i "coaccions". Seguiment de l'acció.

Un ampli grup de persones amb pancartes ha romàs tot el dia davant de la comissaria d'Esplugues donant suport als detinguts. Alerta Solidària ha fet un seguiment de les detencions i ha mobilitzat la solidaritat amb els detinguts.
L’escamot que ha realitzat l'acció, anomenat Clown Army en defensa de Collserola, ha aconseguit burlar l’extremada vigilància policíaca que defensava els interessos de Sacresa i les constructores implicades al perímetre del pla Caufec. Es tracta de la tercera acció d'aquesta setmana en defensa de Collserola.
Dilluns: Detingudes les persones que s'han encadenat per aturar les obres del pla Caufec
Dimarts: Vuit persones encadenats en una nova acció per aturar el pla Caufec
Comunicat de Jóvens de l'Ebre: 4+8+24=36 Persones detingudes per defensar Collserola