dimecres, 14 de maig del 2008

Denuncien la censura de l'ajuntament i la premsa al cas dels "13 de Gandia"

L’assemblea de Maulets de La Safor ha denunciar la censura que es pateix sobre aquest tema per part dels mitjans de comunicació de la comarca i l’ajuntament de Gandia. Totes les accions dutes a terme han sigut silenciades per part de la premsa amb ordres directes per part de l’ajuntament. "No interessa que desprès de 3 anys aquestos fets siguen presents al carrer". L’exemple més clar ha estat la cobertura de l'acte del passat 8 de maig, ja que cap mitjà de comunicació va aparèixer a la roda de premsa convocada per les 3 organitzacions.
Per això Maulets va fer una crida a participar a totes les activitats que es duguen a terme per demanar l’absolució de les 13 detingudes de Gandia.

Les activitats estaven organitzades per Alerta Solidària, les 13 detingudes, el SEPC (EPSG) i l’Assemblea de Maulets de La Safor, on també es va exigir la llibertat de Franki.L’acte consistia en una despenjada de pancarta, una cercavila per la Universitat i una roda de premsa. Els dos primers actes es veieren suspesos degut a les condicions meteorològiques.A les 12:30 tenia lloc la xerrada per part d’un militant del SEPC que va explicar la censura i la il.legalització que pateix el SEPC així com el que va suposar les 13 detencions dins de la universitat. En segon lloc va parlar un militant de Maulets, i també imputat en aquet cas, que va recordr els fets d’aquell 29 de juliol de 2005 i en quin moment es troba el procès judicial.