dijous, 13 de desembre del 2007

[CUP Badalona] Sopar antimonàrquic a Badalona

En el marc de la campanya nacional de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) “Escac al rei, escac a Espanya. Des dels municipis construïm la República dels Països Catalans”, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona farà aquest dissabte un sopar antimonàrquic sota el títol “Escac al rei, escac a Espanya. Des de Badalona construïm la República dels Països Catalans”.
La CUP de Badalona ja va organitzar fa unes setmanes un debat sobre la República al Centre Cívic de Dalt la Vila en el marc de la discussió sobre el paper del rei arran de la crema de fotografies seves a Girona el passat 13 de setembre i de les successives cremes posteriors com a conseqüència de la repressió que ha patit l'Esquerra Independentista, així com també de diferents actes protagonitzats pel monarca espanyol com la seva actuació a l'última Cimera Iberoamericana.
L'acte tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Roc situat al carrer Sant Joan Evangelista. L'acte, que començarà a les 9 del vespre, constarà d'un sopar amb un preu de 10€. Seguidament, hi haurà els parlaments, a càrrec d'una membre de la Candidatura d'Unitat Popular de Badalona, una membre del secretariat nacional de la CUP, en Jaume Roure (un dels dos joves jutjats per la crema de fotografies del rei a Girona) i l'Alba Marina, membre de l'Assemblea Bolivariana de Catalunya. Tot seguit, i per tal d'escalfar l'ambient d'aquests dies tant freds, els assistents podran gaudir d'una bona “crema catalana” que clourà l'acte.
Per tal de fer les reserves, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça n info@cupbadalona.org Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o bé trucar al número de telèfon 610558071.