dijous, 13 de desembre del 2007

"L´Oblidat gest dels rebels", DVD del Casal Turba de Valls

El Casal Popular La Turba de Valls ha llençat un DVD (del qual podeu veure aquest trailer) sobre la feina política i social que desenvolupa aquesta entitat, i en què els seus membres donen la cara públicament per explicar el seu projecte.
El treball porta el títol de "L´Oblidat gest dels rebels" (extret d’uns versos de M.Martí i Pol) i es va presentar amb molt d’èxit el dia 16 de novembre a les 20.00 hores, al Teatre Principal de Valls. També s’ha creat un bloc per referent a aquest documental, que recull les impressions de les persones que ja l’han visionat.
En el marc del 10è aniversari de l'entitat, l'assemblea del Casal va acordar realitzar un documental on s’expliqués a la gent qui el composen, quina tasca realitzen i amb quins objectius. Així, el documental es cuina des de dins de l'organització i pels seus propis membres. Aquesta proximitat personal i afectiva fa aflorar el component més humà i personal dels protagonistes durant el documental. El DVD té una durada de 70 mintus i s´ha realitzat a partir d´una cinquantena d´entrevistes a membres del Casal Popular La Turba i de mitja dotzena d´entrevistes a gent de diversos àmbits de la societat vallenca.
Des del Casal Popular la Turba s’ha demanat la difusió de les còpies que s’han fet d’aquest DVD, que té el preu de 10€, per poder distribuir-los entre els seus simpatitzants.