dijous, 13 de desembre del 2007

Regidora del PP posa una denúncia per injúries a un membre de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat

Berta Rodríguez, regidora del Partit Popular i alcaldable del Partit Popular a les últimes eleccions municipals de Sant Cugat ha denunciat per injúries greus a un membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat del Vallès, pel simple fet deser l'autor d'una carta publicada als mitjans de comunicació. Davant d'aquest fet, l'Assemblea de joves, en roda de premsa, han volgut deixar ben clar a la regidora que les seves denúncies no els faran callar.
La carta publicada el 23 de novembre als setmanaris Diari de Sant Cugat i Tot Sant Cugat es dóna una opinió sobre l'acusació de delicte ecològic que recau sobre la regidora des de fa unes setmanes.

Per aquest motiu l'Assemblea de Joves de Sant Cugat han dut a terme una roda de premsa per iniciar la difusió del cas i per mostrar el seu absolut rebuig al que consideren que és una greu agressió a la llibertat d'expressió.

A la roda de premsa, van assenyalar que "no ens estranya gens aquesta nova actuació de la senyora Rodríguez. Reflecteix, ni més ni menys, el tarannà habitual del partit al qual milita".

També van remarcar que l’esmentada regidora "estigui nerviosa pel judici que té entre mans, o què no estigui massa a gust en una secció local on hi ha gent que dimiteix per disconformitat amb que ella encapçali la llista del partit a les municipals, però ni la llibertat d’expressió ni nosaltres en tenim la culpa".

A la roda de premsa, van deixar ben clar "les seves denúncies no ens faran callar, i que seguirem dient el què pensem, tan si li agrada com si no. De la mateixa manera li exigim que, si té una mica de dignitat i respecte per la llibertat d’expressió, retiri aquesta denuncia ridícula i deixi de burlar-se dels i les santcugatenques".