dissabte, 29 de desembre del 2007

[CUP Premià de Mar] Busquem CUPaires!

Fa unes mesos, un grup de premianencs i premianenques vam decidir tirar endavant un nou projecte polític a Premià de Mar, la CUP.
El passat 14 de novembre, en un acte al centre cívic on hi van participar membres d’altres CUP dels Països Catalans, es va fer una xerrada de presentació de l’ideari polític, els objectius i els mitjans de la formació.
Aquest acte va ser tant sols, una primera pedra del projecte que volem que tiri endavant a Premià de Mar. Tenim ganes de participar, de definir projectes, línies d’actuació... tot plegat amb un sol objectiu: aconseguir un poble més just, més sostenible, més participatiu, mecanismes participatius que impliquin a la ciutadania en el disseny de les polítiques públiques municipals, i necessita per a tot plegat un grup de premianencs disposats a fer feina.
Per tot plegat, la CUP de Premià ha engegat una campanya que sota el lema “El Tió et caga la CUP de Premià. Mou-te per Premià. Participa-hi!” té per objectiu donar-nos a conèixer i fer públics els que de moment seran els nostres mitjans d’informació per difondre idees, projectes, debats, jornades... que són l’adreça de correu electrònic i el web, que tot just ara estrenem.
Però sobretot la campanya, pretén fer una crida a participar activament de l’assemblea de la CUP, i per això, totes i tots aquells que estigueu interessats amb el projecte ens poden enviar un correu electrònic.
D’altra banda, properament, penjarem a la web les hores, dies i llocs on es realitzaran les properes assemblees.
Vine i participa-hi!