dilluns, 25 de febrer del 2008

21a CALÇOTADA POPULAR DE SANTS

21a CALÇOTADA POPULAR DE SANTS

21 ANYS D'INDEPENDENTISME AL BARRI

21 ANYS DE CULTURA POPULAR

Eleccions democràtiques? Il·legalitzem Espanya

Diumenge 2 de març 2008
a partir 12 migdia a la Plaça de Sants

Amb actuacions de cultura popular

Concert del Belda i els Badabadok


Són molts els objectius que hem volgut aconseguir amb la Calçotada. El primer, recuperar un element de la gastronomia popular, el calçot. Perfer-ho bé, cal menjar-lo dret, amb pitet i un porró ben ple per compartir amb el respectable que s'aplegui. La Calçotada és per passar-la al voltant d'una taula a l'aire lliure i, si cau alguna taca de romesco, no serà malaguanyada si hem gaudit d'una bona menja en bona companyia. La Calçotada Popular de Sants ha incentivat i recuperat la riquesa de la cultura popular catalana entesa com a forma de vida i d'expressió i no com a mer folklorisme. Volem agrair a la Colla Gegantera, a la Colla deDiables, a la Colla Castellera i a la nouvinguda Colla Bastonera els bons matins que ens han fet passar aquests anys. Les colles de cultura popular ens traslladen la passió per les tradicions populars i ancestrals del nostre poble.
Gràcies també a tots els solistes, grups de música i dansaires tradicionals que han actuat. Veus vives i actuals de l'ampli repertori dela cançó catalana que, després de menjar, ens han fet més agradable la tarda dels que recollim i dels que volen més gresca.
Des del Casal Independentista de Sants 'Jaume Compte', amb un senzill acte, la Calçotada, hem volgut que la gent de Sants i de tots els racons dels Països Catalans que han vingut a visitar-nos coneguin i estimin aquesta festa com ho fem nosaltres.
Un any més, volem convidar-vos a la Calçotada Popular de Sants, un exemple de les moltes que casals, ateneus i col·lectius organitzen arreu de la nació catalana. I és que de calçotades cada cop n'hi ha més, però com les nostres, fetes amb els ingredients del compromís, la tradició, la germanor i la millor gresca, cap.