dijous, 28 de febrer del 2008

La CUP de Girona apela al diàleg i la mobilització ciutadana en el cas de la Devesa

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona considera que l'Equip de Govern de la ciutat encapçalat per l'alcaldessa Anna Pagans han de resoldre amb diàleg i participació la situació generada per l'anunci de construcció d'un Pavelló d'esports a la Devesa. Per tant rebutja el procediment emprat per l'Equip de Govern en que dóna per feta la construcció del pavelló. I fa una crida a gironins i gironines a afegir-se a la mobilització veinal dels dies 1 i 2 de març.
Aquesta infrastructura ha generat l'oposició de veins del barri i d'altres indrets de la ciutat i davant d'aquesta situació cal aplicar més que mai mecanismes de diàleg i participació per sentir la veu dels ciutadans. En aquest sentit proposem una moratòria i la celebració immediata d'una Audiència Pública per debatre obertament sobre el futur de la Devesa.

La CUP dóna suport les reivindicacions veinals i s'afegirà als actes reivindicatius organitzats per la Plataforma en defensa de la Devesa que es faran els dies 1 i 2 de març a la mateixa devesa. Alhora fa una crida a la ciutadania a donar-hi suport.
font : llibertat.cat