dijous, 21 de febrer del 2008

I Calçotada Popular CUP Montesquiu

Amb l’objectiu d’establir un punt de trobada entre persones que participem d’un mateix projecte, el d’aconseguir dinamitzar la vida social a Montesquiu i també amb l’objectiu d’autogestionar-nos, us fem arribar aquesta convocatòria, en la que us convidem a assistir-hi.

Us podem dir que la diversió està assegurada. A les 12 del migdia davant l’Ajuntament hi haurà una petita cercavila amb els Geganters del Carrer de la Riera de Vic i els Grallers de Roda. Una vegada finalitzada la cercavila i a 2/4 de 2 del migdia ja podreu anar cap a la Pèrgola on us estaran esperant els calçots, la carn a la brasa (botifarra, llom i cansalada), un bon vi...

Amb la finalitat d’organitzar-nos de la millor manera possible i per tal que no ens sobri menjar, us agrairíem que els qui pugueu, compreu els tiquets a l’Estanc de Montesquiu o als Forns de Pa de ca l’Agnès i La Flama. Pels qui no us sigui possible, podeu trucar al telèfon 657.70.96.75 i encarregar els tiquets (10 € tiquet anticipat o encarregat i 12 € tiquet comprat el mateix dia).

Segur que el diumenge 2 de març no tens res millor a fer que venir a la Calçotada Popular de la CUP de Montesquiu. Gaudireu d’un entorn privilegiat amb el Parc Natural, el Castell i d’una gastronomia catalana i popular “immillorable”. T’hi esperem!

Vine i participa!

CUP Montesquiu