dissabte, 23 de febrer del 2008

La Greda presenta diferents activitats per el mes de març

El col·lectiu independentista de la Garrotxa La Greda ha programat diferents activitats per al mes de març, des de la voluntat de "dinamitzar el teixit associatiu i promocionar l'autoorganització ciutadana, com a fonament per assegurar una societat de persones lliures, responsables i solidàries". Al llarg del proper mes, Olot i Santa Pau acolliran diferents actes en motiu del dia internacional de la dona treballadora, en solidaritat amb els i les encausades per la crema de fotografies del monarca espanyol o bé de la campanya des dels municipis construïm la República dels Països Catalans.

Aquest col·lectiu garrotxí es presentà el passat mes de setembre en un concorregut acte i d'aleshores ençà ha vingut consolidant la seva estructura organitzativa i participant en diferents actes en defensa del territori, la llengua i cultura catalanes o bé de les llibertats democràtiques individuals i col·lectives, en col·laboració amb el teixit associatiu de la comarca.
D'entre les activitats previstes, la Greda assumeix l'organització de la tradicional calçotada comarcal que al llarg dels darrers anys ha vingut realitzant en diferents poblacions l'organització juvenil Maulets.
Activitats previstes per el mes de març:

1 de Març. Solidaritat amb els encausats per la crema de fotografies del rei espanyol
19h. a l'IMPC c/Bisbe Lorenzana, 15 d'OlotEnric Stern, encausat. Militant de Maulets i SEPC.Lluís Sales, Portaveu d'Alerta Solidària,Benet Salelles, Advocat dels encausats.
8 de Març. Dia internacional de la dona treballadora
18h. Lectura de poemes de Maria-Mercé Marçal a Carrec del grup Estiliterarilliure. Performance a càrrec del FAIG (Factoria de les arts imaginàries de la Garrotxa)
Organitza Greda. Col·labora: Estil literari lliuere i FAIG
22h. GREDA-GRESCA a l'espai Nuria. Amb Pd's. entrada 3€
15 de Març. Calçotada Popular. a la Plaça Major de Santa Pau12h. Animació infantil 13h. Bastoners de Gràcia + Picapica.13:30h. Parlaments No a la MAT i Greda.14:00h. Dinar Popular.
16h. Cantautors "La coloma i el Puma" i tot seguit Cants improvisats (Preu 14 € anticipat 18 allà mateix)
29 de Març. Presentació de la Campanya des de els Municipis construïm la República dels Països Catalans
19h. a l'IMPC c/Bisbe Lorenzana, 15 d'Olot Presentació de la campanya a carrec de Toni Rico. Membre del secretariat Nacional de la CUP.