dilluns, 21 d’abril del 2008

L'Ajuntament d'Amposta truca als pares de Maulets: "els seus fills estan ficats en problemes"

Hi ha joves de l'Assemblea de Maulets d'Amposta que han rebut trucades de l'Ajuntament a casa per parlar amb els seus pares. En les trucades es diu que els fills "estan ficats en problemes i que poden acabar malament", segons informa el Punt digital. Per als joves, amb les trucades només volen crear mal ambient a casa ja que la majoria són menors i així es podria evitar que continuessen amb els seus actes.
A més a més, Maulets tenen prohibida l'entrada al Casal Municipal, segons se'ls ha informat, per haver embrutat els carrers del municipi, però ells ho neguen i diuen que és per haver enganxat pancartes al carrer.

És per aquests motius que l'Assemblea de Maulets d'Amposta van titllar ahir l'Ajuntament "caciquistes", ja que consideren que no accepta les crítiques "i i tot el que no els agrada volen que desaparegui."

Maulets va anunciar que continuarien amb les seves activitats i, a més, van repartir 300 fullets per informar la gent del poble de tot el que està passant. Les previsions dels joves és que es tardarà a resoldre el conflicte, encara que ahir van mostrar el seu desig de dialogar amb l'Ajuntament.