dimarts, 8 d’abril del 2008

Set mil euros de multa als dos joves d'Alacant per sabotejar immobiliàries

La setmana passada es va conèixer la sentència que condemna a dos militants de Maulets a una multa per delicte de 7000€ per sabotejar immobiliàries. L’advocada d’Alerta Solidària ha recurregut la sentència. Durant el judici, els dos joves van admetre haver realitzat dues accions contra dues immobiliàries de la ciutat d'Alacant: Tecnocasa i Servicasa. També ban explicar que les accions pretenien ser tancaments simbòlics d'aquestes dues immobiliàries, per això la pintada “Tancat per especulació” i el fet d'haver manipulat els panys.
Els joves van justificar al judici les seues accions per la gran problemàtica social suscitada des de fa uns anys cap ací, en relació amb la vivenda. Van remarcar que únicament pretenien fer una denúncia pública dels quantiosos beneficis que s'obtenen de l'especulació, i amb els qual es nodreixen les empreses immobiliàries.

El judici es va haver de fer en dues sessiones, ja que en la primera part, les declaracions d'alguns tesmonis.

Laa defensa va sol·licitar que es passara a judici de faltes per l'escasa entitat dels danys presumptament causats, la qual cosa ha estat desestimada per la Jutge.