divendres, 14 de març del 2008

Campanya per intentar quantificar el cost de la repressió política

L'organització antirepressiva Alerta Solidària es fa ressò de la recollida d'informació sobre sancions administratives i condemnes de penes-multa per diversos casos polítics arreu dels Països Catalans. La iniciativa va a càrrec de de la Coordinadora Antirepressiva “la repressió mai ens tallarà les ales”.

Des de la seva plana web, es pot accedir a un formulari que cal enviar per correu electrònic. Des d'aquesta coordinadora, endegada arran de la progressiva retallada de drets i la reglamentació de l'espai públic en moltes viles i ciutats, s'utilitzarà aquesta informació per analitzar la situació que pateixen avui per avui una diversitat d'organitzacions i moviments socials que desenvolupen la seva activitat de manera crítica amb els diferents poders polítics.

Durant els últims anys, i especialment els darrers mesos, l'aplicació de noves ordenances municipals ha multiplicat les sancions envers membres de tot tipus de col·lectius, tot repercutint en la seva activitat. Diferents veus vénen alertant de l'estratègia d'ofegament del teixit associatiu més compromès a partir de potenciar les sancions econòmiques envers aquest.
font : llibertat.cat