dijous, 31 de gener del 2008

Adam Majó pren el relleu a la regidoria de la CUP de Manresa

Roger Torras deixa la regidoria de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Manresa per incompatibilitats personals i Adam Majó, escollit en assemblea, pren el relleu al capdavant del Grup Municipal. La CUP va fer púbic en una roda de premsa, elcanvi a la regidoria que serà efectiva el proper mes de març. El Regidor sortint, Roger Torras, deixa la regidoria per les incompatibilitat deconciliar la vida laboral, familiar i política. Torras va afirma que "no pot donar el 100% de mi mateix per la regidoria i la CUP necessita un regidor que pugui dedicar-hi més hores, i a la CUP tenim altres persones que tambého poden fer bé, amb convenciment i il·lusió".
Torras, també va deixar clar el seu compromís en la CUP i diu que "ara la CUP és un bon equip en el qual hi continuaré treballant". Roger Torras deixa les seves taques de regidor però n'assumirà d'altres a dins de l'organigrama de la CUP local. Roger Torras lliura la responsabilitat de la regidoria a una altra cara visiblede la CUP, Adam Majó, que va ser escollit per unanimitat en Assemblea de la CUP, el passat dissabte 25 de gener.

Adam Majó i Garriga, és un històric militant independentista i anitmilitarista. Estudia filologia alemanya, és membre de la junta de laFederació Catalana de Rugbi, és membre de Via Lliure, i actualment, ésmembre del Secretariat Nacional de la CUP. Majó destaca el fet que "la CUP som un equip, i així ens varem presentar a les eleccions" i diu que "el relleu en la regidoria no significa cap gir polític, sinó un canvi enl'organitgrama de la CUP, que ens ha de permetre encarar les tasques municipals amb més intensitat i efectivitat".