divendres, 11 de gener del 2008

Segona mort a mans de la Guàrdia Civil en 3 dies al País Valencià

Avui divendres s’ha fet pública la mort d’una altra persona a mans de la Guàrdia Civil, a Guardamar de Segura. Es tracta de la segona mort a les casernes d’aquest cos militar al País Valencià en només tres dies. El cos sense vida, i segons les fonts oficials sense signes de violència aparents, va ser localitzat l'interior dels calabossos. La persona morta havia estat detinguda aquest dijous, després de veure's implicada en un sinistre vial, al qual van acudir els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit i posteriorment va detenir la persona fallida.
Segons algunes informacions de diferents mitjans, els agents van demanar la identificació dels implicats en el sinistre, i van comprovar que un d'ells tenia cursada una ordre de cerca i captura, raó per la qual van procedir a la seva detenció i el posterior trasllat a les dependències de Guardamar.
Després de romandre durant la passada nit a l'interior dels calabossos de Guardamar, el aquest matí ha aparegut el cos sense vida d’aquest detingut, a partir de la qual cosa s'ha obert una investigació per a determinar les circumstàncies de la mort. Està previst que sigui practicada l'autòpsia al cadàver del detingut durant les properes hores, del qual només ha transcendit que “es tracta un baró de nacionalitat espanyola”, segons han indicat les mateixes fonts, les quals s’han afanyat a recalcar que el cos sense vida “no tenia signes aparents de violència”.