dimecres, 31 d’octubre del 2007

Els regidors de la CUP de Vic aporten mil euros a la campanya "Estima la mama"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vic destinat mil euros de les retribucions que perceben els dos regidors de l'ajuntament a la campanya Estima la mama que té coma objectiu comprar un mamògraf digital. D'altra banda, també ha anunciat la presentació de 5 mocions al proper ple municipal.

D'aquesta manera la CUP comença a aplicar les directrius de l'assemblea general que va decidir destinar un terç dels sous a campanyes socials, un altre als barris de la ciutat i un altre a fer un banc de recursos a disposició de les entitats.
El ple municipal del dia 5 de novembre ha de discutir 3 mocions de la CUP. La primera, sobre les delegacions territorials , va ser presentada per ser tractada el darrer ple, però Alcaldia no la va incloure a l'ordre del dia. Les altres dues, una sobre l'ordenança de bicicletes i una altra sobre l'inici de les obres del nou teatre-auditori, s'han presentat a l'Ajuntament aquesta setmana perquè siguin incloses a l'ordre del dia del ple del dilluns 5 de novembre.