dimarts, 30 d’octubre del 2007

La CUP de Vilanova i la Geltrú convoca una manifestació pel desgavell del serveis de rodalies

"Al Garraf n'estem FARTS!", sota aquest eslogan, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilanova i la Geltrú convoca una manifestació pel proper dissabte 3 de novembre a les 6 de la tarda a la Plaça de la Vila. La marxa anirà fins davant mateix de l'estació on es llegirà el manifest. A més, presentaran una moció en aquest sentit pel proper ple municipal.

Aquesta mobilització no és un acte aïllat, és un punt més d'una campanya que té com a objectiu denunciar la desatenció que pateix el conjunt del veïnat, reclamar solucions i mesures per un transport digne i exigir les responsabilitats necessàries. A més, presentaran una moció en aquest sentit pel proper ple municipal.

Per la CUP de Vilanova i la Geltrú, la situació de les connexions ferroviàries de la línia Vilanova i la Geltrú-Barcelona està fent cada dia més precària la vida de molts vilanovins i vilanovines. Els treballadors i estudiants que a diari hem de desplaçar-nos fora de Vilanova, i el conjunt del poble de Vilanova, no podem restar ni un minut més en silenci davant la situació de precarietat, marginació i desatenció a què estem sotmesos.