divendres, 12 d’octubre del 2007

Nou persones més de Girona declararan dilluns a l’Audiència per la crema de les fotos del Rei

Com ja informavem després de la declaració del militant de la CUP de Bescanó, ahir al vespre es va confirmar la citació de nou persones més per dilluns. Ahir també es va saber que l'expedient d'un Maulet de Figueres per haver fet pintades antimonàrquiques ha estat adreçat al tribunal espanyol. A més, la conselleria d’Interior del govern del Principat ha enviat un informe a Madrid sobre la crema d'imatges del monarca a Lleida i també s'han obert diligències pel mateix motiu a Valencia.
Ahir al vespre nou persones més van ser citades a declarar el proper dilluns 15 a l’Audiència Nacional de Madrid. La declaració serà a les 10’30 al Jutjat d’Instrucció número 3. El procediment s’inscriu en les mateixes diligències per les quals van declarar les darreres 10 persones.
Per aquest motiu Alerta Solidària convoca una nova concentració pel proper dilluns 15, a les 20h a la Plaça del Vi de Girona. Tots els citats, són, novament, de les comarques gironines i la solidaritat ja s’està estenent, altre cop, com una taca d’oli.