divendres, 5 d’octubre del 2007

Un membre de la CUP de Bescanó citat a declarar dilluns a l'Audiència

Un altre independentista, en Jordi, militant de la CUP de Bescanó, ha estat citat per declarar dilluns a l’Audiència Nacional, al jutjat d’instrucció número 3. Aquesta és la desena persona identificada per la concentració del darrer 22 de setembre.


El membre de la CUP era la desena persona que esmentaven els expedients policials (redactats pels Mossos d’Esquadra i la Guardia Civil) i que van ser enviats al tribunal especial espanyol.
En Jordi serà acompanyat per un autocar fins a la capital de l’Estat espanyol. L’autocar sortirà a les 22h del diumenge de l’estació d’autobusos de Girona –passant per Barcelona - i tornarà a dillunsal vespre. Fem una crida a les persones solidàries a acompanyar a en Jordi fins a Madrid. En aquest sentit, resta a la disposició de tothom el telèfon 699.37.93.30 per reservar-hi places.
La CUP de Bescanó ha presentat una moció a l'Ajuntament per tal que es posicioni. Ara bé, com a proper ple no es fins d'aquí un mes i mig, s'està negociant amb els grups amb representació per tal que es convoqui un ple extraordinari per tractar el tema.
De moment, l'Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat una moció on es solidaritza amb els encausats per la crema de fotos del rei espanyol.